About me

Credit foto: VIVA!

Credit foto: VIVA!

Pentru ca nu reuseam sa adun laolalta “o sama de cuvinte” care sa ma descrie (nici prea prea nici foarte-foarte, nici prea scortos, nici prea autoironic), am rugat doua prietene foarte apropiate sa ma descrie.

Brief-ul a fost cat se poate de precis: “2-3 fraze care sa nu ma compromita (no inside jokes allowed), ceva smart & funny, in mare de bine:), dar cu aspect “organic”. Cam ca pozele in care te chinui sa gasesti pozitia perfecta (?), dar ai pretentia unui instantaneu”.

Demersul n-a fost o izbanda, asa ca voi trasa eu insami cateva idei care – sper eu – vor contura un portret-robot cat mai fidel.

Sunt Senior Communication Specialist in cadrul unei companii romanesti, iar inainte am lucrat aproape un deceniu la una dintre cele mai celebre reviste de la noi.

Anii de presa glossy – nu v-ascund – servesc de minune vanitatii, odata pentru ca ai acces nemijlocit la o lume altfel inaccesibila, dar si pentru ca ai sansa sa te dezvolti – profesional – intr-un mod aparte (fie si numai daca tinem cont de oamenii pe care ii intalnesti, cu care ai sansa sa faci interviuri si sa le afli latura umana).

Dincolo de nota superficiala pe care unii o dau temelor tratate in revistele lucioase, e important sa intelegem ca in realitate (1) nimeni nu sta de dimineata pana seara cu degetul sudat de tampla visand suav la Heidegger si (2) toti avem propriile frivolitati.

De la Ce parfum a scos, draga, Gucci (ele), pana la Frate, avea unu’ niste jante-a-ntaia (ei). Asa ca in categoriile Lifestyle si Fashion&Beauty veti gasi articole care trateaza astfel de subiecte.

In 2010 l-am nascut pe Sebastian si de atunci nu ratez nimic din zona de parenting, educatie, dezvoltare emotionala & afectiva, atat a copilului, cat si a parintelui, informatii care ma inspira pentru articolele din categoria Parenting.offf (offf, pentru ca e greu, dar ne adaptam, invatam, evoluam impreuna cu cei mici)…

Nimic din ce scriu nu are pretentie de adevar absolut sau teorie sculptata intru eternitate in piatra. Sunt experientele, limitele, descoperirile si bucuriile mele.

In plus, acest blog reprezinta convingerea mea ca o mama nu trebuie sa penduleze sleampat intre bucatarie si camera copilului, ca are voie sa fie sexy, sa iasa in oras, sa aiba placeri, hobby-uri, pasiuni, pe scurt, sa aiba o viata.

La fel si tatal, dar el sa-si faca propriul blog, daca vrea:))

Si daca pe undeva credeti ca ne asemanam, imi puteti scrie pe adresa cojoceaclaudia2@gmail.com.

LATER EDIT: Since I have moved to Doha not knowing exactly when we would return to Romania, this blog has transformed itself into a bilingual diary. I will continue to write in Romanian, but I will also write in English, especially in My Life In Qatar category.