Ce mi-a placut la Elle Style Awards 2018

Ce mi-a placut la Elle Style Awards 2018

In primul rand m-am bucurat ca am putut sa ajung. Evenimentul are loc in sezonul rece, cand bantuie nestingherite virozele si febrele si toate nenorocirile, de nu-ti mai poti face nici un plan fara sa existe o sansa reala sa-l anulezi cu doar cateva ore inainte de infaptuirea lui mareata.

Revenind, spuneam ca m-am bucurat sa ajung. Editiile trecute, fix in perioada asta, am avut nesansa unor episoade medicale cu copilul de nu mi-a mai dat mana sa m-arunc in prima rochie mai sparkling si s-alerg ca o Cenusareasa catre Palatul Parlamentului.

Anul acesta, am indopat familia cu propolis si miere cu catina cu 2 saptamani inainte, m-am asigurat ca nu “trage curentul” pe nimeni si ca nu trece zi fara un shake strasnic cu fructe si legume. Kiddin’… doar am avut noroc.

Siii, nu doar ca am avut noroc, am avut mega noroc:)

Cand am ajuns la Palatul Parlamentului, lucrurile se pusesera deja in miscare. Aleea ce duce inspre intrarea principala era deja captusita pe toata partea dreapta de un sir lung de masini (semn ca buna parte din invitati ajunsesera deja), pe scarile unde de obicei se formeaza o coada uriasa de invitati care asteapta sa faca security check-ul nu mai erau decat cativa fumatori zgribuliti si dinauntru se auzea suflul viguros al petrecerii.

Sala in care a avut loc gala mi s-a parut superba. In mijloc se afla un turn Eiffel gigant si peste tot erau cornere ultra stylish ale partenerilor petrecerii. Despre organizare, stralucire si tot fastul, au scris toate revistele trustului Ringier, asa ca n-am sa reiau.

Ce vreau sa spun insa ca pentru mine momentul de „soc si groaza” n-a avut de-a face cu opulenta si extravaganta evenimentului.

Cea mai mare si mai tare surpriza la care m-as fi putut gandi am avut-o atunci cand Maurice Munteanu, prezentator al galei alaturi de Roxana Voloseniuc, a anuntat o pauza in cadrul decernarii premiilor pentru un concert Carla’s Dreams.

Fiind in pragul dementei de la lansarea „Te rog” incoace, avand ocazia sa-l cunosc la diverse evenimente private sau shootinguri pentru VIVA!, omul asta (El Carlito) imi place fe-fe-fe-fe mult. Gandurile nu pot incapea in cuvinte, asa ca ma rezum doar sa spun ca pentru mine Elle Style Awards 2018 a insemnat intalnirea cu Carla, cateva fotografii realizate in backstage inainte de mini-concertul lui si, evident, concertul la care am stat in buza scenei, cu ochii sariti din orbite.

Nu stiu ce s-a intamplat in spatele meu. Nu stiu daca mai interesa pe cineva mascatul ala complet ne-glamour, ne-stylish, ne-spirited, ne-extravagant. Habar n-am si oricum nu conteaza. Din cand in cand, o zaream cu coada ochiului pe Delia, care dansa cu toata energia in dreapta scenei, ca si cum de a doua zi n-ar fi inceput seria de 3 spectacole “Acadelia” de la Sala Palatului.

Dupa momentul Carla, nu prea mai stiu ce a fost. Fiind inecata in adrenalina, am iesit doar in rochie intr-o curte interioara cu cativa prieteni fumatori  si abia dupa vreo 15-20 de minute mi-am dat seama ca riscam totusi sa mor inghetata ca Leonardo DiCaprio in „Titanic”.

Oricum, a fost un eveniment misto, au fost tinute extravagante, au fost decoruri inedite, a fost spectacol, lumina, glamour. Si, bineinteles, a fost si Carla.

 

Câștigătorii ELLE Style Awards 2018

 • Cel mai bun fotograf al anului: Dan Beleiu
  Cel mai bun desinger: Andra Andreescu
 • Cel mai bun tânăr designer: Diana Tache
 • Stil personal: Delia Cel mai bun model: Ștefania Ivănescu
 • Best Pop Artist: Delia Best Hairstylist: Adonis Enache
 • Best Make-up Artist: Ioana Stratulat
 • Cel mai bun brand românesc: Musette
 • Best Male Artist: Carla’s Dreams
 • Best Jewelry Designer: Mona Vulpoiu
 • ELLE Women: Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu (Asociația „Dăruiește Viața”)

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *