Ce coafuri se poarta in 2021 si de ce avem nevoie sa le intretinem

Anul 2021 vine cu noi trenduri in materie de coafuri & look-uri care se pot obtine si intretine cu ajutorul unor produse de calitate, adaptate fiecarei situatii in parte.

Diana Baicu, consultant in industria de frumusete, prezinta tendintele anului si explica ce produse sunt potrivite indiferent ce varianta am alege.

Bretonul anilor  ́60

Se poarta din nou bretonul, precum cel al anilor  ́60 , gros, drept, extrem de finisat sau nu. Pentru acest tip de coafura este nevoie de un produs de styling hibrid ce hidrateaza, repara, descura si ofera protectie termica.

Bretonul pe par cret

Pentru bretonul pe parul cret avem nevoie de produse cu care putem realiza buclele perfecte. Putem folosi crema Joico Zero Heat Air Dry Styling, cu ajutorul careia vom avea bucle cu aspect natural.  

Bobul clasic, cu volum la radacina

Din nou, in super trend este bobul clasic, cu volum la radacina. Pentru a obtine acest volum si a-l pastra timp de 72 ore, sunt recomandate sampoanele uscate, adevarate solutii salvatoare in momente cand nu reusim sa ne spalam pe cap, dar dorim ca parul nostru sa arate si sa se simta fresh.

Coafura cu chica

Un alt trend este coafura cu chica, pe care o putem crea utilizand un spray texturizant precum Moroccanoil Dry Texture Spray infuzat de ulei de argan, pentru stiluri fara efort, cu textura si rezistenta de lunga durata.

Parul lung, de sirena

Parul extrem de lung, ca de sirena, este un trend care se mentine si in 2021, dar care are nevoie de styling specific –  trebuie sa fie un par greu, lucios, care sa nu se incurce, sa-si mentina volumul – destul de greu de obtinut daca nu se utilizeaza produsele corecte.

Iar pentru un plus de stralucire si hranire, stylingul se poate finaliza prin pluverizarea unui luciu de par imbogatit cu ulei de argan ce ofera stralucire de lunga durata, reinvie stralucirea culorii parului si ajuta la crearea unei bariere de protectie impotriva elementelor de mediu, cum ar fi razele soarelui si vremea extrem de uscata sau rece.

Parul scurt

Pentru stylingul pe par scurt, atat pentru femei, dar mai ales pentru barbati, este recomandata pasta crema texturizanta de par ce confera corp si textura firului de par si cu care se pot crea coafuri messy – dezordonate.

Acest produs va permite sa modelati si sa remodelati aspectul, si ofera un finish perfect, ca la salon.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *