Sunt nominalizata la DIGITAL DIVAS 2020!

Am primit cea mai tare veste pentru un blog tanar de 2 ani: sunt nominalizata la DIGITAL DIVAS 2020 la categoria BEST LIFESTYLE BLOGGER.

Ce sa spun… Cand am vazut, am crezut ca nu vad bine, m-am fudulit, m-am emotionat, m-am grabit sa ma laud, sa scriu peste tot, sa imprastii vorba, sa nu ramana suflare omeneasca neinformata, sa rog prietenii sa-mi faca vizualuri pentru Facebook, Instagram etc.

Cred ca am fost intr-o stare de hiperventilatie cateva minute bune. Mi-am turnat un vin alb cu apa minerala, am postat pe FB, pe story-uri si m-am asezat fara suflu dupa asa sprint emotional.

Sunt nominalizata la DIGITAL DIVAS 2020!

Digital Divas 2020 – Best Lifestyle Blogger

Asa cum scrie si pe site-ul evenimentului, aceasta „categorie este dedicata blogurilor care promoveaza stilul personal, subiecte si experiente premium, pe langa materiale cu impact si cu un continut valoros. Aceasta categorie este deschisa creatoarelor de continut care au un brand personal puternic, o recunoastere in randul brand-urilor si o expunere in media sustinuta in timp.

In desemnarea nominalizarilor vor fi luate in considerare urmatoarele criterii: relevanta articolelor pentru categoria aleasa (stil personal, good life, wellbeing, lifestyle etc), brand personal puternic si, orientativ, reach-ul si engagement-ul postarilor.”

Cu cine concurez:))

Pai, cu voci care au mesaje puternice de mult timp si care influenteaza, prin forta, onestitatea si vigurozitatea ideilor, mediul online.

De exemplu: Laura Cosoi, Sonia Argint-Ionescu, Diana Cosmin, Noemi Meilman, Mara Coman, Ana Bitu, Lorena Buhnici, Andreea Retea sau Alexandra Olr.

Chiar daca editia din acest an va fi online ca urmare a pandemiei, emotiile nominalizatilor vor fi la fel de mari.:)

Gala anuala Digital Divas Awards vine ca o recunoastere a muncii si a eforturilor pe care comunitatea creatorilor de continut din fashion& beauty le depune zi de zi. Este o celebrare a celor mai active femei din mediul online local. In ultimii ani, Digital Divas Awards si-a extins acoperirea catre noi zone de continut si noi creatori. Cea de-a 8-a editie Digital Divas Awards va avea loc pe 18 septembrie, dupa conferinta din prima parte a zilei.” – scriu organizatorii si, sincer, abia astept.

Proiectul ClaudiaCojocea.ro a inceput ca un dar si ca o pasiune, iar acum a ajuns sa fie alaturi de proiecte precum LauraCosoi.ro sau Super40.ro.

Oricare candidata va place si cu oricare dintre idei rezonati, va asigur ca ati facut o alegere buna. Sunt tare mandra sa fiu alaturi de creatoare de continut de acest calibru si – pfu – sper sa ramanem acolo.

Puteti sustine favorita voastra la categoria BEST LIFESTYLE BLOGGER pana pe 10 septembrie aici: https://bit.ly/3hQmiks

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *