Glitter, baby!

Glitter, baby!

It’s the most wonderful time of the year… to wear glitter!

Bine asezat in ansamblurile potrivite, glitterul sade bine si intr-o tinuta casual, si la un eveniment sofisticat cu dress code black tie.

Dar cum suntem in cea mai stralucitoare luna a anului – cel putin la nivel de concept – atunci se cade sa lasam moderatia deoparte si sa ne aruncam in cele mai indraznete piese ultra-glam.

Spuneam ca perioada e stralucitoare la nivel de concept evident din ratiuni personale. De cand intoarcem fila calendarului de la 31 august la 1 septembrie traiesc intr-un frig continuu pana se face iar Mai, orice as imbraca.

Detest iarna, zilele scurte, ceata, zapada, gheata, zloata, noroiul, ghetele stropite, pantalonii manjiti si in general toata umezeala din atmosfera din cauza careia nu-mi pot indrepta parul fara sa mi se umfle la 5 minute dupa ce ies din casa.

Dar revenind.

Sa nu ucidem spiritul sarbatorilor, mai cu seama ca zilele acestea PRO TV-ul va difuza din nou „Singur acasa” – filmul iconic pe care il asteptam asa cum au asteptat si parintii nostri celebrul episod „Cine l-a impuscat pe J.R.”.

Paris Fashion Week Street Style, Spring 2018
Paris Fashion Week Street Style, Spring 2018

Ce imi place insa e toata stralucirea din online si print. Revistele se intrec in compozitii cat mai sparkling, aleg cele mai surprinzatoare propuneri de tinute, make-up, hairstyling si reusesc sa contureze o poveste frumoasa de sezon.

In ton cu toata aceasta explozie de auriu si argintiu, confirm si eu ca-mi place glitterul si ca n-as spune „nu” unei tinute all sequins, de pilda, cu conditia sa am parul indreptat, tocuri cui de 12 cm si un smockey eyes fix ca Eva Longoria.

Deci m-am linistit.

Pana una-alta, dintre toate posibilitatile, cel mai mult imi plac piesele stralucitoare in combinatii smart casual sau cocktail (cel mult).

Imi place o fusta de paiete cu o camasa alba simpla si o pereche de conversi, imi place o bluza ultra-pretioasa cu o pereche de jeansi boyfriend rupti si stilettos, imi place un t-shirt din cel mai fin bumbac si o pereche de pantaloni din paiete.

Eva Longoria, Cannes, 2015
Eva Longoria, Cannes, 2015

E vorba strict de o alegere personala.

Ma simt mult mai confortabil in tinute lejere, ne-sofisticate sau, ma rog, poate doar putin sofisticate.

Imi plac si rochiile-statement din paiete, lamé, organza, imi plac rochiile haute couture create de Elie Saab, imi place Charlize Theron in reclama J′Adore Dior pe care o dau toate posturile tv in perioada asta.

Dar nu cred ca as putea purta vreodata un astfel de outfit pretios, decat daca as avea parul drept, tocuri cui de 12 cm si un smockey eyes fix ca Eva Longoria.

Deci m-am linistit.

Dolce & Gabanna Fall/ Winter 16
Dolce & Gabbana Fall/ Winter 2016

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *