Tehnologia trece in fata

Cred foarte mult ca in perioada aceasta putem face orice ne poate ajuta sa depasim, well, tot. Tot ce e rau si greu si toxic in viata noastra.

De la mersul pe jos, pana la plimbarile in parc, iesirile prin oras pentru a vedea luminitele (acolo unde ele exista), coafor, cafeaua preferata, sport, un prosecco sau o carte buna (pentru cine reuseste sa se concentreze) – totul e permis cata vreme ne relaxeaza si ne ajuta sa simulam, macar, un context apropiat de ce obisnuiam sa numim „normalitate”.

Si pentru ca sportul e pe primul loc in topul metodele de detox mental, iata ca acum miscarea a ajuns cumva si in clasamentul celor mai eficiente moduri de a ne mentine elasticitatea si supletea tenului. In plus, cum trebuie sa purtam masca de protectie, este cu atat mai important sa avem un ritual riguros de ingrijire a pielii.

Ati auzit de fitness facial? Se pare ca acum tenul si musculatura fetei pot avea parte de propriul prgram de tonifiere odata cu lansarea unui dispozitiv inteligent cu microcurenti de la Foreo.

N-am incercat noul BEAR, insa folosesc deja de ceva vreme alte gadgeturi de skincare ale gigantului suedez (Luna si Ufo 2), asa incat, data fiind experienta mea cu acest brand de pana acum, ma pot astepta ca si Bear sa fie tot o surpriza placuta. De aceea, am decis sa prezint si eu cea mai noua aparitie marca Foreo.

Fitness pentru fata

Ducand fitness-ul facial la un nivel cu totul nou, acest dispozitiv strange si tonifiaza pielea fetei pentru un ten tanar si conturat.

Bear detine un total de cinci rutine disponibile. Rutina „Total Facial Knockout” de patru minute (care ajuta pometii, fruntea, gatul si linia maxilarului) este preprogramata – prin intermediul aplicatiei Foreo For You – cu alte patru functii disponibile pentru a fi utilizate manual impreuna cu dispozitivul.

Antrenamentele recomandate cu Bear Mini se pot face si manual cu prima functie „Contour Cardio” preprogramata in cadrul app-ului.

Microcurentii stimulanti tonifiaza pielea, in timp ce pulsatiile T-Sonic relaxeaza punctele de tensiune ale muschilor faciali, netezind aspectul liniilor fine si al ridurilor.

Bear are intensitati mai puternice de microcurenti, potrivite pentru intreaga fata si pentru modelarea in V, in timp ce Bear Mini urmareste zone precum zona de sub ochi, sprancenele si linii de expresie.

Tratamentele faciale personalizabile si sistemul patentat Anti-Shock fac – dupa cum promit suedezii – ca acest dispozitiv sa fie cel mai eficient si cel mai sigur din lume, transformandu-l intr-un antrenor personal de buzunar.

Anti Shock System

Sistem unic integrat, care ajusteaza automat intensitatea microcurentului din dispozitiv in functie de rezistenta pielii la electricitate, garanteaza un tratament fara socuri, in maxima siguranta si cu rezultate imediate.

Sistemul inovator Anti-Shock utilizeaza senzori ultra-inteligenti pentru a scana si masura rezistenta pielii la electricitate la o rata de 100 de ori pe secunda. Apoi regleaza automat microcurentul pentru a se potrivi cel mai bine pielii tale.

Tonifiere faciala cu microcurent

Microcurentul, un mod sigur si nedureros de a face pielea mai ferma si de a defini trasaturile fetei, emite o tensiune scazuta a curentilor electrici, care reflecta curentii electrici ai propriului corp la nivel celular pentru a ajuta la rafinarea si conturarea tenului.

La fel ca un antrenament facial, Bear utilizeaza doua sfere de microcurent care canalizeaza energia direct in piele. Suprafata de dimensiuni medii a sferelor inseamna ca pot trata suprafete mai mari, vizand in acelasi timp, cu precizie, fiecare linie fina. Atunci cand se utilizeaza microcurentul, celulele pielii se descompun si apoi cresc din nou mai puternice.

Se recomanda utilizarea gadgetului cu un ser conductiv, deoarece pulsatiile revigorante T-Sonic sporesc absorbtia serului si transfera in mod eficient si sigur microcurentii de pe dispozitiv pe piele.

Daca v-am starnit interesul sau v-am dat macar o idee de cadouri, trebuie sa mai mai spun ca dispozitivele Bear si Bear Mini sunt disponibile in magazinele Douglas si online pe www.douglas.ro si www.foreo.com

Pana la urma, realitatea (incercanata si terna) nici nu mai conteaza, important e cum arata aceste Sarbatori in social media. Ar fi o greseala sa lasam adevarul sa se vada in feed-ul nostru de Instagram.:))

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *