S-au lansat beauty case-urile de Craciun

Ati inceput si voi sa fredonati „It’s beginning to look a lot like Christmas”?:) Eu nu, dar cei de la Sabon ne invita sa iesim din starea gloomy in care am trait anul acesta si sa intram intr-un mood ceva mai glossy.

Noua colectie SABON pentru Craciun

Recunosc ca n-am neaparat starea de sarbatori, mai ales ca vara asta nu mi-am facut doza de mare. Am mers o singura zi dus dimineata, intors seara, asa ca fata de mine 2020 inca nu si-a facut datoria estivala.

Dar pentru ca mi-au scris cei de la Sabon ca au lansat colectia de Craciun si pentru ca mi-au placut foarte mult fotografiile (imi amintesc de anii de VIVA!, in epoca ei de eleganta, cand in perioada asta se faceau paginile de Beauty pentru Sarbatori…), m-am gandit sa va prezint noutatile.

Asadar, Sabon ne-a pregatit numeroase seturi-cadou ambalate cu rafinament intr-o cutie eleganta, invelita in hartie albastra, fina ca matasea, iar ca ultim detaliu este adaugata panglica de satin.

Sugar Plum – aroma unui Craciun de poveste

Bogatia gingasa a florii de prun este unul dintre elementele-surpriza ale colectiei de produse Sabon in editie limitata. Un parfum festiv care, completat cu note delicate de mosc si lemn de santal, ofera noii game senzualitate si mister.

Vom regasi aceasta mireasma speciala in produse precum exfoliantul si lotiunea de corp, uleiul de dus, untul de maini, aroma de camera, sapunul, bulgarele mineral sau lumanarea parfumata.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *