Cel mai bun produs de ingrijire a tenului

Cel mai bun produs de ingrijire a tenului

N-am vrut sa pun un titlu clickbait (de fapt nici nu stiu daca e clickbait), ideea este ca pentru mine reprezinta o realitate: am gasit cel mai bun produs de skincare din toate cate am incercat pana acum.

As vrea sa spun din capul locului ca acesta nu este un text publicitar. E un text pe care il scriu pe fuga intr-o sambata dimineata, in timp ce beau cafeaua, iar copilul se joaca Fortnite in camera cealalta, urland si trantind de bucurie sau isterie. Dupa caz.

Cand cineva „ii da kill”, trebuie sa-mi inghit nervii si sa-i stavilesc lui patosul, mai ales ca, in zilele noastre, consolele au picioare si azi le ai, maine te trezesti ca si-au luat talpasita forever, asa ca, dragul mamei, hai sa ne linistim daca vrem sa mai gasim maine „peseul” la locul lui.

Daaar, spuneam ca mi-am propus de cateva zile sa scriu acest text, pentru ca…

…am primit de curand device-ul Foreo (modelul Luna 3) si serul de ingrijire Foreo, dupa ce bazaisem ceva vreme ca imi doresc si eu acest produs despre care scriau toate vedetele si de la noi si de la ei:) si despre care am scris si eu aici, fara sa-l fi incercat insa pana atunci.

Dar iata ca acum am avut norocul sa-l pot avea si da, inteleg de ce Ileana Badiu scria pe Instagramul ei ca „treaba asta mica si roz creeaza dependenta” sau de ce Miley Cyrus isi informa toti folowerii de pe aceeasi retea de socializare ca foloseste Foreo Luna pentru a da tenului ei un aspect fresh si luminos.

Ei bine, dupa Ileana Badiu si Miley Cyrus, here I am:))

Pasul 1: INSTALEAZA APLICATIA FOREO FOR YOU

Nu stiu alte modele Foreo cum sunt, dar Luna 3 poate fi pornit doar instaland aplicatia Foreo For You. Astfel, telefonul actioneaza ca o telecomanda, cu ajutorul careia iti setezi durata tratamentului, intensitatea sau tipul de „serviciu” pe care vrei sa ti-l ofere device-ul: curatare sau 4 tipuri de masaj (ochi, gat, conturul fetei, gura).

Partea de curatare e spectaculoasa. Datorita perilor mici siliconati si pulsatiilor sonice care inlatura impuritatile, pielea devine aproape scartaitoare ca farfuriile albe din reclamele la Fairy, iar aspectul de luminozitate este intr-adevar vizibil.

Pentru relaxare, puteti alege din cele 4 tipuri de masaj, avantajul fiind ca fiecare este insotit de un video in care ni se arata cum se executam corect miscarile pentru rezultate garantate.

Puteti alege masajul pentru ochi, gat…
… conturul fetei sau al gurii.

In plus, aplicatia are si functia de gasire a device-ului atunci cand nu stiti unde l-ati pus, in sensul ca produsul incepe sa lumineze si sa vibreze pana cand opriti comanda din aplicatie.

Pentru incarcare, aparatul are un mic cablu pe care il puteti conecta fie la un laptop, fie la incarcatorul telefonului si tot din aplicatie vedeti exact cata baterie mai are.

Asadar, daca n-ati incercat pana acum Foreo, I highly recommend it. Folosit zilnic (chiar si cu geluri sau spume obisnuite de curatare), schimba complet aspectul fetei si demonstreaza de ce nu diamantele, ci tenul impecabil este “a girl’s best friend“:)

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *