Nu-ti place sa faci sport? Iata ce n-ai stiut pana acum!

Nu-ti place sa faci sport? Iata ce n-ai stiut pana acum!

Sunt mai degraba activa psihic decat fizic:) Adica sunt pretty much anxioasa, imi fac un milion de ganduri si scenarii, intorc o situatie pe toate partile si ma perpelesc cand pe dreapta cand pe stanga de fiecare data cand (cred ca) am o situatie complicata de rezolvat.

Fizic insa, treaba e mai simpla. Nu ma omor dupa sport, ba chiar, daca imi amintesc de anii de scoala, i-am traversat inarmata cu un teanc credibil de scutiri medicale pe motive care mai de care mai gogonate. Vedeta era, insa, celebrul IACRS.

Tin minte cat de mult imi displacea sa car echipamentul de sport dupa mine, sa plimb punga de Billa de acasa pana la scoala si invers, sa ma schimb in sala de sport neaerisita, fara sistem corespunzator de inchidere, in care putea navali oricand orice nebun dintr-a 12-a care voia sa te prinda fix in chiloti si cu nadragii de trening in vine.

Din fericire, copilul nu mi-a mostenit pasivitatea, ba chiar dimpotriva. Locuim langa terenurile de fotbal ale clubului Chelsea Bucuresti, unde l-am si inscris undeva in primavara anului trecut, daca-mi aduc bine aminte.

Dincolo de faptul ca toti pustii din cartier vin aici, copilul meu e disperat dupa fotbal, si nu dintr-un mimetism specific varstei. Poate asa sa fi inceput, insa nu spiritul de turma il face sa fie calul breaz al clubului, pe care il stiu si antrenorii, si paznicii si cardurile de gaste de pe lac.

De fapt, inspirata de (insistentele) patosul cu care alearga disperat in fiecare zi sa joace fotbal, cred ca mi s-a reconfigurat inconstient relatia cu sportul. Asa ca am acceptat sa merg la evenimentul de lansare a BEAT45 in Bucuresti, un nou concept de fitness revolutionar.

#1 workout in town!

Combinand eficienta antrenamentelor de tip HIIT (high intensity interval training) cu atmosfera unui ring de dans, BEAT45 este locul perfect pentru a face sport si a te deconecta intr-un mod diferit fata de alte sali de sport pe care le-am vizitat:)

BEAT45, Bucuresti

Muzica buna, lumini sexy, exercitii de cardio si de forta ce te ajuta sa arzi pana la 1.000 de calorii per ora – la BEAT45 totul se intampla intr-un ritm incredibil dupa cum promit antrenorii!

In plus, am aflat ca antrenamentul cu intervale este gandit in asa fel incat corpul sa continue sa lucreze mai multe ore dupa ce parasesti sala – alergare pe o banda nemotorizata, exercitii de forta cu variatii nenumarate, cardio – totul in 45 de minute!

45 de minute de eficienta maxima, 45 de minute in care intensitatea este cuvantul-cheie, 45 de minute ce cresc metabolismul si transforma corpul! 

Ai de ales intre clasele de RUMBLE (miscari derivate din box, executate la saci speciali, umpluti cu apa) si cele de REFORM (serii de exercitii cu focus pe anumite grupe musculare), ambele tipuri de antrenament fiind potrivite atat pentru barbati, cat si pentru femei.

De asemenea, aici gasiti si o multime de alte beneficii:

  • antrenori cu experienta;
  • un design contemporan;
  • vestiare gandite pentru un confort total – prosoape moi,  mini-proasoape racite si parfumate;
  • produse cosmetice premium;
  • un meniu de smoothie-uri si shake-uri proteice care sa potenteze antrenamentele si o serie de evenimente care dau culoare programului de antrenament (seri de prosecco, workshop-uri de nutritie, serate de hairstyling etc).

Mai mult, la  BEAT45 clasele se pot rezerva online, pe   https://www.beat45.ro/ – simplu, comod, eficient! 

Asa ca in perioada urmatoare sunt gata sa dau bicicleta din parc pe banda de alergat si sa incerc acest nou concept revolutionar de fitness. Daca Sebastian al meu e fanul numarul 1 al Chelesea Bucuresti, macar sa ajung si eu sa trec de primele 3 luni de proba la BEAT45:)

Va tin la curent!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *