Palatul Noblesse - evenimente cu stil, imagini perfecte pentru Instagram

Palatul Noblesse – evenimente cu stil, imagini perfecte pentru Instagram

Unul din primele evenimente la care am mers, la scurt timp dupa ce m-am angajat la Viva, a fost o gala United Way la un celebru hotel de 5 stele din Bucuresti.

La vremea respectiva, aveam o imagine destul de blurata asupra evenimentelor la care primeam invitatie ca angajat al unei reviste glossy si n-am realizat exact ce inseamna sa iei parte la un astfel de happening exclusivist.

In mintea mea de student, acestea erau task-uri de munca, asa ca m-am gandit c-ar fi ok sa merg imbracata “muncitoreste” – blugi, cardigan, conversi.

In seara respectiva, de cum am aparut, C.S., directorul general al trustului de presa din care facea parte Viva, s-a uitat la mine si m-a intrebat scurt daca stiu ce-i aia o gala.  

Nu insist pe detaliile discutiei, pe sangele meu care a inghetat instant sau ochii ei care pareau sa ma disece ca pe un brotac. A fost un moment de cotitura al dressingului meu care m-a cablat definitiv la cultura iesirilor mondene.

A doua zi, inca sleita de rusine, mi-am cumparat o bluza nude de la un butic de prin Romana si-o acadea gigant de la un vanzator ambulant din fata de la Nottara, haide, duduie, hai ia o bombonica, sa plec si eu la nevestica!

In timp, am descoperit latura frumoasa a evenimentelor (acelor evenimente a-list, that is), cultura lor si toata energia pe care o degaja. E vorba de locul in care se intampla, de oamenii care vin sau de tinutele pe care le poarta (apropo de importanta respectarii dress code-ului).

Au trecut mai bine de 10 ani de la acea Gala United Way si probabil peste 100 de evenimente la care am participat. De unele am uitat complet, altele mi-au displacut de la intrare, insa pe unele le-am retinut in cele mai mici detalii.

Dar cele de care imi amintesc cel mai bine sunt acele evenimente care au fost organizate in spatii speciale – in locuri in care poate nu te gandesti sa mergi sau poate nu ai acces decat cine stie cum, la ocazii speciale.

Un astfel de loc este si Palatul Noblesse, de pe Strada Sfintilor, construit in 1881, singurul palat complet consolidat si restaurat din centrul Bucurestiului. Mi-au placut mereu povestile si palatele, Franta renascentista si regii ei, Rusia Annei Karenina si balurile din perioada respectiva, asa ca m-am bucurat de fiecare gala, lansare sau aniversare organizata aici.

Palatul Noblesse este de fapt un Lifestyle Palace prin faptul ca impaca in mod natural rafinamentul secolului trecut cu estetica zilelor noastre si cu tehnologia moderna, integrata perfect in structura acestui loc.

Fiecare incapere a Palatului Noblesse a fost amenajata pentru a fi locul ideal pentru evenimente exclusiviste, corporate, culturale, mondene sau cursuri de perfectionare, devenind de altfel un centru de arte, evenimente si design unic in Europa de Est.

Stiati ca…

  • Este prima cladire in stil eclectic din centrul Capitalei, construita de celebrul arhitect Alexandru Savulescu (cea mai cunoscută lucrare a sa este Palatul Poștelor și Telegrafului din București, in prezent Muzeul National de Istorie a Romaniei)?
  • Aici se gaseste un pian de la 1800 acordat si restaurat?
  • Are o gradina exterioara proprie, amenajata in stil boem, ideala pentru serile de primavar, vara sau chiar toamna?
  • Interioarele (6 camere) sunt versatile, elegante, ideale pentru toate tipurile de evenimente (petreceri corporate, lansari de produse, conferinte, evenimente culturale, spectacole, concerte etc)?
  • Aici au fost realizate unele dintre shootingurile mele preferate?

Pentru mai multe fotografii, intrati pe pagina lor de facebook.

Pentru mai multe detalii, puteti sa-mi scrieti si va povestesc totul despre acest loc special atat de aproape de noi.

Dar daca vreti o experienta cu adevarat speciala (plus un set de fotografii perfecte pentru Instagram), mergeti pe Strada Sfintilor. Eu voi fi prima care va va da Like:)

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *