#Skincare – Obsedata de aspiratoare testez “aspirator de fata”

Cand mi-a scris Jenna de la Anlan – responsabilul brandului pentru contractele de Influencer Marketing, n-am stiut exact ce sa cred. Un spam, un troll, o fraiereala, o gluma din partea cuiva care ma stie obsedata de curatenie & aspiratoare….

Imi scria din China, imi spunea ca a descoperit blogul meu (cautand cuvinte cheie din zona beauty, skincare – asa cum avea sa-mi spuna cand am intrebat-o) si i-a placut cum arata.

Din articole a inteles prea putin, cu Google Translate, dar chiar si asa a decis sa-mi propuna o colaborare in care n-am avut prea mare incredere la primele mailuri. Am pus o mie de intrebari, am cautat, am verificat si in final, cand am vazut contractul cu toate cele mentionate si clarificate, am decis sa merg mai departe cu ei.

Primul pas, mi-am ales de pe site-ul anlan.co produsul pe care as dori sa-l testez si pe care sa mi-l trimita ei. Dupa ce am stat si m-am invartit si am clicait cand in fata, cand in spate, m-am decis asupra unui gadget de skincare care promite sa curete tenul de toate impuritatile de peste zi.

#Skincare – Obsedata de aspiratoare testez “aspirator de fata

In 3 saptamani, aparatul a ajuns la mine.

Asa cum ii spune si numele, „Anlan Blackhead Remover with Hot and Cold Compress” are o parte metalica ce se incalzeste si pe care o pozitionam pe zona pe care urmeaza sa o curatam.

Dupa procedeul de curatare, aceeasi zona devine rece, pentru inchiderea porilor si prevenirea suprainfectarii lor.

Cu toate acestea, eu nu am accesat functia de Hot and Cold, pentru ca folosesc aparatul in fiecare seara dupa dus (cand porii sunt oricum deschisi) si dat fiind ca nu mai ies nicaieri, ii las sa se inchida de la sine, fara sa aplic pe fata partea metalica rece a aparatului.

Am vazut in ultima vreme numeroase produse care promit sa extraga impuritatile de pe fata exact cum scoate Mos Ion morcovii din pamant. Nu. Anlan Blackhead Remover with Hot and Cold Compress nu face asta si nu cred ca vreun gadget de skincare se poate lauda la modul real cu aceasta performanta antigravitationala.

Daaar… folosit frecvent, Anlan Blackhead Remover with Hot and Cold Compress mentine tenul curat, fara sa fie nevoie de proceduri cosmetice sofisticate, dureroase sau costisitoare.

Ce ar mai fi important de precizat este faptul ca puterea de absorbtie este in trei viteze, evident de la cea mai delicata la cea mai ferma, aparatul fiind dotat si cu trei capete cu deschizaturi diferite, in functie de zona fetei pe care dorim sa o curatam.

In ce priveste specificatiile tehnice, Anlan Blackhead Remover with Hot and Cold Compress are:

  • Greutate de 132 grame
  • Baterie Lithium de 800mAh
  • Timp de incarcare 2 ore
  • Putere 3.7V/ 5W

In plus, din experienta mea, va mai spun ca:

  • Nu folositi produse de tip scrub sau exfoliere inainte de a utiliza Anlan Blackhead Remover with Hot and Cold Compress.
  • Nu mentineti aparatul in acelasi punct mai mult de 3 secunde (ca urmare a efectului de vacuum capilarele se pot sparge).
  • Primele dati, folositi nivelul minim de intensitate.
  • Daca dupa folosire observati pielea inrosita, nu va temeti, efectul dispare in cateva minute.

Pentru mai multe detalii despre acest brand, puteti accesa site-ul lor oficial, anlan.co, cu toate ca mi-au spus ca acum s-au lansat si in Romania (anlan.ro), tocmai pentru ca informatiile despre produsele lor sa fie cat mai accesibile.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *