Ce este sexy, afrodisiac si tine o relatie vie?

Ce este foarte misto si tine o relatie vie

Cred ca umorul e principalul afrodisiac si principalul combustibil care tine o relatie vie, ludica, misto (evident, cu conditia sa nu fie agresiv sau auto-depreciativ). Orice alta sursa de pasiune e o moneda prea slaba ca sa reziste mai mult de 3 ani. Si asta in cel mai bun caz.

Alintaturile, strambaturile, obrazniciile, poreclele, autoironiile, maimutarelile sau apropourile de-a dreptul licentioase formeaza un arsenal de glume interne la care partenerii apeleaza ca la un fond de economii care nu se epuizeaza niciodata.

Bagi mana, scoti o porecla mega-amuzanta, radeti cu lacrimi (si muci, daca tot vorbim de afrodisiace:) si sacul ramane tot plin.

Ce este sexy, afrodisiac si tine o relatie vie

Dupa ce trece atractia fizica specifica oricarui inceput, relatia continua – in mare – pe doua frecvente:

  • Domestica (cand partenerii isi iau atat de in serios rolul de stalpi ai casei, incat au impresia ca a fi „om mare” e o misiune care se indeplineste zilnic, cu mana la chipiu) – du gunoiul, plateste rata, ce mult costa biletul la film, iar scumpeste proprietarul chiria, spala vasele, fa patul, aspiri tu azi, de ce naiba nu pot sa vad meciul din Champions League, Pastele asta mergem la mama, of iar botez peste 3 luni la fii-sa mare a lu’ tanti Geta.

Am vazut cupluri dragute inainte de casatorie, care s-au schimbat total dupa ce au zis Da la starea civila si s-au pupat sfios in fata popii Poti saruta mireasa.

Cumva noul statut de „domn” si „doamna” le-a sters umorul, dispozitia de a se juca si de a glumi, de a fi autoironici si chiar caraghiosi. Probabil, insa, ca nici inainte toate astea nu erau in doze prea mari, altfel nu s-ar fi evaporat brusc dupa o biata nunta.

  • Ghiveci – si zic ghiveci pentru ca e un mix liber (si deci nestructurat) de obligatii gospodaresti (fara de care nu se poate, stiu) si glume, ironii si autoironii, gesturi, surprize, priviri si tot ce inseamna de fapt libertate, joc, relaxare, ras si sex appeal.

Nu e sexy o femeie cu umor?

Nu e sexy un barbat cu umor?

Aspectul fizic nedublat de nimic altceva e coaja seaca. Un barbat frumos fara umor e moartea pasiunii. De fapt, nu e frumos.

Si la femei la fel.

Stiu ca nu suntem toti veseli si colorati, creativi si spontani, jucausi, glumeti, sexy sau irezistibili.

Nu avem toti magnetism.

Nu suntem toti atragatori ca o fantana de ciocolata.

Si nici nu-i o solutie sa devenim mimetici si sa incepem prin a copia toti popularii din jurul nostru din disperarea de a fi ca ei (artificialul sare chiar si-n ochii celor care nu ne cunosc foarte bine).

Dar intr-un cuplu compatibil ies la iveala resurse nebanuite si din timizi, si din anxiosi, si din introvertiti, iar in combinatia perfecta, alaturi de persoana potrivita, Ileana Cosanzeana devine Cat Woman, iar Mutul Pamantului o ia instant pe urmele lui Thor.

De altfel, mixul dintre sex si umor garanteaza nu numai succesul relatiilor, ci si al incasarilor la Hollywood, daca ne gandim ca acum cativa ani producatorii au creat sex-comedy-ul – adica acel gen de film in care amorul se impleteste cu umorul („The Girl Next Door” ) si care are un succes nebun la public indiferent de categoria de varsta (normal, sexul si dirty talk-ul sunt top motive de hahaiala inca din Paleoliticul Inferior incoace).

Asa ca in final, as vrea sa inchei cu un banc pe care l-am auzit recent si la care rad de fiecare data cand il spun mai departe.

Un betiv isi cumpara cu ultimii luni bani o sticluta de alcool. Ia cateva inghitituri apoi si-o baga in buzunarul de la spate al blugilor.

La un moment dat, se impiedica si cade in fund, apoi simte ceva umed.

Sper ca-i sange, isi zice omul disperat.:)

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *