Pasionati de social media, uniti-va la Webstock!

Pasionati de social media, uniti-va la Webstock!

Cand am inceput treaba asta cu bloggingul, m-am gandit sa ma distrez si atat. Deci tot planul, si toata strategia, si toate obiectivele aici duceau, catre un pic de haha.

Sa postez din cand in cand daca mi se intampla ceva notabil, daca aveam vreo parere rasturnatoare de lumi sau daca e vreo poza elizabeth-tayloriana in care sa fi iesit si eu chiar bine. Sa povestesc despre cum mi s-a parut conferinta X, evenimentul Y, produsul Z.

De fapt mi-era dor de anii de revista glossy si de libertatea de a propune subiecte misto sau interviuri cu oameni care imi placeau.

Sa scriu ce vreau, cum vreau, cand vreau.

Andreea Esca

De fapt voiam sa ma distrez, dar si sa fac ceva doar pentru mine. In era freelance-ului, te cam ia pofta vazandu-i pe altii cum incep, cum se dezvolta, cum fac din pasiunea lor un stil de viata si-acuma na, sigur ca vrei si tu.

Intre timp, proiectul asta mi-a dat doza de libertate si fun pe care o voiam, plus curiozitatea de a afla diverse lucruri din industrie – de la ce mai e nou in beauty, pana la cele mai cool aplicatii pentru Story-uri.

Cabral

Iar pentru mine, sa am deschiderea de a ma pune la curent cu toate chestiile tehnice precum butoanele Facebook, functiile Instagram, strategiile de Social Media, Insight-uri sau tool-uri de editare foto este cel mai mare castig, dupa ce multa vreme m-am multumit sa zic ca sunt atehnica si pa la revedere.

Asa ca invitatia la Webstock (evenimentul de referinta pentru comunitatea pasionata de comunicarea online) a venit la fix.

Si pentru ca mai e atat de putin pana la event (4 octombrie), ar fi foarte tare sa ne intalnim cat mai multi oameni din companii si agentii, pentru a fi mai aproape de fenomenul social media.

Vlad Voiculescu

O noua editie a celui mai longeviv eveniment de social media din Romania are loc pe 4 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si aduce creatori de continut apreciati,  oamenii cu povesti puternice si branduri inovatoare.
 
Editia de anul acesta va fi deschisa de doua sesiuni pline de inspiratie, care vor reuni pe scena oameni importanti, oameni care au schimbat perceptii, care au educat comunitati si care au o voce relevanta atat in social media, cat si in offline.
 
Cele doua sesiuni sunt urmate de sesiuni specializate ce se vor desfasura in paralel, pe 3 scene tematice si care vor fi un adevarat maraton de noutati si inovatie in online.

Andreea Esca (pentru cei care nu i-au vazut bine bluza in prima poza:)

Participantii vor dezbate cele mai noi tendinte in Content Marketing, Visual Marketing, Influencer Marketing, vor afla noutati despre platformele sociale ale momentului – Instagram, YouTube, Facebook, TikTok – si vor descoperi campanii creative, bune practici si studii de caz relevante.

Printre speakerii de anul acesta sunt Therese Hydén (Ambasadorul Regatului Suediei in Romania), Pavel Bartos (Actor), Razvan Exarhu (Journalist), Selly (Vlogger), Mircea Popa (Vlogger), Marius Coman (Vodafone), Bogdan Naumovici (23 Communications), Vladimir Kalinov (Raiffeisen Bank), Valentin Pintilescu (Loolookids & Tralala), Raul Gheba (Writer & Comedian), Nansi Lungu (Bitdefender), Rares Nastase (Senior Correspondent, Pro TV), Livia Fericean (Samsung) etc.

Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro.

Bromania

Gala Webstock Awards


Ca in fiecare an, la final de zi, evenimentul gazduieste Websotck Awards, cea mai speciala competitie din mediul online romanesc, in cadrul careia vor fi premiate cele mai creative proiecte si campanii din mediul digital din ultimul an.

Toti nominalizatii acestei editii pot fi vazuti pe site-ul oficial. Anul acesta, 2 din cele 15 categorii ale Premiilor Webstock sunt deschise publicului larg – ABSOLUT Online Personality of the Year & Best Independent Publishing. 20 dintre cei mai activi oameni din online si 7 dintre cele mai cunoscute proiecte media independente vor fi premiati pe scena Webstock atat cu ajutorul juriului de peste 70 de specialisti, cat si cu ajutorul comunitatii online.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, Samsung, HP Romania, ABSOLUT, Siviero Maria, Raiffeisen Bank, McDonald’s, Coca-Cola Romania, Cora, Carlsberg, Skoda si Gillette.

Evenimentul poate fi urmarit online pe 4 octombrie, pe www.webstock.ro, incepand cu ora 09.00.

Ne vedem pe 4!:)

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *